Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt
Ett beslut och en ingivelse

I början av augusti bestämde jag mig för att leva lite hälsosammare. Det saknades rörelse i mitt liv. Eller snarare kontinuerlig rörelse. Jag började gå 10.000 steg dagligen. Ibland tar jag det lugnt, tar med kameran ibland rusar jag fram i ett ursinigt tempo, allt efter dags form. Men 10.000 steg ska det bli varje dag.

En kväll när jag skjutit upp min eftermiddagspromenad och jag tog vägen över Årstafältet för att samla in de sista stegen för dagen, fick jag en ingivelse. Att fotografera en blomsteräng i motljus. Det var något i känslan och lugnet som inspirerade. Den här kvällen hade jag lämnat kameran hemma så jag fick hålla mig till tåls. Några dagar senare, en kväll när solen sakta sänkte sig tog jag med kameran och i kvällens sista timme fotograferade jag min blomsteräng. 

 Solen silar sig igenom blommor och gräs. Alla får sin del av solen. Lugnt och rofullt går kvällen mot natt.Att följa en ingivelse berikar själen. Vi människor tänker och planerar. Vi sätter upp mål och vill se resultat. Att gå 10.000 steg varje dag är ett mål jag har för att hålla mig frisk och stark länge. Det var något jag bestämde mig för att göra, inte för att jag mådde dåligt, utan för att långsiktigt bevara min hälsa. Att följa en ingivelse är något annat. Det är när vi följer en ingivelse som vi möter oss själva.En ingivelse är personlig, unik och inte helt lätt att beskriva. Men ett är säkert och det är att den berikar.  

2017-08-23 16:19 • Läst 509 gr
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09