Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Mera våtplåtsfotografering
Här är fotografiet Anna-Lena tog på mig på kursen jag berättade om i förra inlägget. Fint tycker jag. Det roliga är att när jag visar bilden för flera av mina vänner så tittar de fundersamt på mig och frågar: är det där du? 

Eva, hon som höll i kursen, berättade att dagens kameror vänder på fotografier så att det visar en bild av hur andra ser oss. Kameran vi använde oss av på våtplåtskursen visar den bild av oss själva som vi ser i en spegel. Att dagens kameror har en spegel (kallas spegelreflexkamera) var ingen nyhet för mig. Däremot har jag aldrig riktigt funderat över att det skulle vara så stor skillnad på hur jag ser mig själv och hur andra ser mig. Det är som med rösten. Att höra sig själv prata känns inte konstigt men att höra sin röst från en inspelning får iallafall mig att fundera på vem det är som pratar. 
Föredrar att se mig själv i spegeln framför att se mig själv på bild. När det kommer till min röst så föredrar jag att höra den när jag talar framför att höra den från en inspelning. 

Vad föredrar ni?

2017-06-26 16:29 • Läst 575 gr
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09