Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Spretig dag
I dag är en dag när det mesta spretar åt olika håll och inget blir riktigt ordentligt gjort.

Letar efter sladd till min lilla extern hårddisk men den tycks ha gått upp i rök. Jag vet att jag har en hel del fotografier från olika resor på den hårddisken och jag behöver komma åt dem om jag skall fortsätta med skriva om olika städer jag besökt på tisdagarna. 

Tittar runt på olika bloggar och många av de som har hundra tusentals följare skriver främst om mode, skönhet och inredning. Vad vill jag skriva om? Jag tänker att jag skriver på under mina 70 dagar och gör sedan en utvärdering. Många av de bloggare jag tittat på och inspireras av är entreprenörer som började som bloggare och är nu företagare. Jag provar mig fram och söker min egen väg. Det ger energi att prova nya saker.

Cyklade till tandläkaren i dag (enkel väg ca 3,5 km) och jag var helt slut när jag kom fram. Försöket intala mig själv att det var regnet och motvinden som gjorde det så galet jobbigt (jag hörde även en snabb tanke i mitt huvud som sa: influensa) men i ärlighetens namn har jag bara så grymt dålig kondis just nu. Jag har kanske varit för ofta på kondis (hehe). Skämt åsido så måste jag planera in mer träning.

2016-02-10 16:10 • Läst 751 gr
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09