Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Hur ett trögstartat inlägg tar fart och hamnar i Jämtland
Jag erkänner att ibland är det tungt att få igång skrivandet. Idéerna tryter. Vad gör en då? Jag sätter mig ner och börjar helt enkelt skriva det som kommer upp. Bara matar på. Behöver inte vara något som jag känner att jag vill lägga ut på bloggen utan det viktiga är att hjärnan och fingrarna på tangentbordet börjar samarbeta.
Efter en stund så brukar det lossna och då tar jag bort all den första texten som jag skrev om jag tycker att  det kändes mer som uppvärmningstext (i dag låter jag dagens uppvärmningstext ligga kvar, kanske inspirerar det någon annan i deras skrivande).

Dagens bild är från 2010 när jag och en vän var på ridläger i Jormlien, Jämtland. En av dagarna gick ridturen till Klumliklumpen där det skulle vara en magisk utsikt. När vi kom upp på bergets topp var det tjock dimma. Dimman lättade dock lite men någon riktig utsikt blev det inte riktigt men vad gjorde det vi hade en fantastisk vecka med många minnesvärda händelser.Vacker fjällmiljö, vattendrag att passera och helt fantastiskt god mat, och såklart underbara islandshästar. Näst sista kvällen badade vi bastu och badtunna (www.korpensoga.com).

I området runt Jormlien spelades Dunderklumpen in, för er som minns den. Filmen är skriven av Beppe Wolgers och räknas som Sveriges första animerade långfilm

2016-01-16 19:31 • Läst 714 gr
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09