Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt
Återblick
I dag är det den 31 januari och jag har bloggat en hel månad. Jag fullföljde mitt första mål och i går beslutade jag att blogga totalt 70 dagar (10 mars) innan jag beslutade huruvida det var något för mig eller inte.
Om jag blickar tillbaka så har denna månad främst mynnat ut i: tisdagarnas Tema stad i världen och det tillhörande vykortet. Detta känns givande även om det kräver mer ansträngning än ett vanligt inlägg.

Jag funderade, innan jag började blogga, en del över hur kritisk jag skulle vara över de fotografier jag lagt ut. Och visst är jag självkritisk. Jag försöker att inte fokusera på det jag tycker är mindre bra utan tänka att" lagt kort ligger" och "varje dag ger en ny chans". Försöker även tänka att "jag lär mig av mina misstag"... inte lika kul när man gör misstag som hela världen bokstavligen kan läsa (eller "googeltranslejta"). Men kanske är det just det som är utmaningen; att inte fastna vid det som jag anser är dåligt eller bra utan se det som att min egen bedömningsförmåga blir mer nyanserad. 

2016-01-31 23:04 • Läst 636 gr
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09