Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Det blir inte alltid som en tänkt sig
I dag är många runt om i världen i chock över att Donald Trump blev USAs president. Medierna var helt säkra på att det skulle bli Hilary Clinton. Det är snökaos i Stockholm, alla bussar i Stockholms innerstad är inställda och på SVT.se första sida rapporteras det om USA valet. Märkligt! Hela redaktionen på SVT kanske har somnat av utmattning efter all rapportering om USA. Lite märkligt att vi ska behöva ha ett så stort fokus på det landet. Jag måste säga att jag är glad att jag är i Norrtälje och inte är i Stockholm i dag. 

Stockholms län med sina 2 248 478 invånare är det mest befolkade länet i Sverige. Norrtälje kommun bidrag i folkräkningen är 59 129 invånare, vintertid kanske jag ska tillägga för Norrtälje är en populär sommarstad. Här snöar det. Cirka  3 decimeter har det kommit totalt. Jag skottat en gång till vedskjulet så att jag kan hämta ved och runt huset, så att katten kan komma ut. Fick hjälp med att ploga vägen. Mysigt att sitta inne i huset, elda, plugga och följa världen utanför, via internet. 

Efter att dagens skottning och inhämtning av ved var klar gick jag till brevlådan och hämtade tidningen. Jag tog med mig kameran och tänkte på hur jag i oktober funderade en hel del över november månad. Den 22 oktober skrev jag ett inlägg om november som förmultning och återhämtningens månad. Jag såg framför mig kala, svarta träd, disiga åkrar och förmultnande växter. Jag riktigt längtade efter att få fotografera detta. Den 5 november skrev jag ett kort inlägg om att jag skulle omvärdera min egen norm och se att november inte enbart var grå och slaskig. HAHAHA och så kom snön.
Detta får mig att tänka på att jag ska NJUTA av nuet och om jag får en idé som jag tycker är värd att genomföra så ska jag göra det DIREKT.

2016-11-09 16:01 • Läst 692 gr
Barbro
Tänk att svart-vitt-grått kan ge så mycket färg. Att november är en grå månad går inte att komma ifrån. Om den också är trist råder kanske delade meningar om. Men när alla färggranna löv fallit till marken känns det onekligen lite avslaget. Det är då man, som du säger, ska förverkliga sina idéer på direkten och njuta av att man gör det.
2017-06-30 13:55
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09