Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Ny utmaning
Den 1:a januari skrev jag att jag skulle blogga varje dag under hela januari. Jag har beslutat mig för att utöka min utmaning till 70 dagar totalt. Det vill säga ett blogginlägg varje dag fram till 10 mars.  Varför just 70 dagar? Jo det är vad som krävs för att rota en ny vana sägs det. Jag  är villig att testa. Just nu känns det ganska motigt att blogga. Lite uppförsbacke. Det vore helt enkelt en dålig idé att bara fortsätta tills i morgon för då vet jag att jag troligen inte kommer fortsätta skriva varje dag. Å det vore synd för bloggen är ett bra verktyg för att se sin egen utveckling.

Apropå utmaningar; dagens fotografi är från förra årets Stockholmfotomaraton, där man under 24 timmar tar 24 fotografier. Eller det är snarare så att man tar grymt mycket bilder men man får bara lämna in 24 bilder och de skall vara fotograferade i rätt ordning utefter teman man får hämta på olika platsers runt om i Stockholms innerstad.Tuff men mycket rolig utmaning som jag anmält mig till även i år, 20-21 augusti. Är du intresserad finner du mer info www.stockholmfotomaraton.se

Temat för bilden du ser ovanför var "upp och ner" om jag minns rätt. Under februari ska jag berätta mer om min upplevelse av Stockholmfotomaraton.


2016-01-30 20:16 • Läst 697 gr
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09