Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Åter i Sverige
Efter 14 dagar på Mallorca är det riktigt skönt att komma hem till den Svenska sensommarvärme. Skolan har dragit igång och denna termin läser jag idéhistoria C. Målet är en kandidatexamen som jag hoppas uppnå till sommaren 2017.

Hotellet vi bodde på heter Ibirostar- Jardin del sol. Jag lyckades fylla år när vi var där och hotellet bjöd på en flaska Cava och en flaska likör som produceras på Mallorca. Det och att det fanns jacuzzi på rummet satte extra guldkant på vistelsen. 

Bilden visar en del av dessertbordet i restaurangen på hotellet. Nya smaker varje dag. Fantastisk mat, första och sista dagen bjöds det på skaldjur utöver buffén med en mängd variation på mat. Mycket frukt och sallad för den som önskade det framför pizza, pasta biff och pommes. 

Dagarna spenderades för min del i skugga läsandes böcker. Kameran beslutade jag mig för att lämna hemma och det var bra. Jag slappnade av totalt. 

Hoppas ni alla har haft en fin sommar. Jag har fotograferat flitigt under större delen av sommaren så några bilder från olika semestertripper kommer jag visa under hösten.

2016-09-10 20:51 • Läst 570 gr
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09