Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt
Bloggare som inspirerar
Ett sätt att bli bättre på något är att samla in information från de som redan är framgångsrika inom det området. Att gå en kurs inom aktuellt område är ett alternativ men ibland vill man bara bli inspirerad och då kan det vara en bra idé att titta på det andra gör. 
Jag vill bli en bättre bloggare. Åt vilket håll jag ska vet jag inte riktig. Det jag vet är att jag vill hitta mitt egna uttryck, min egen nisch och nå fram till de personer som gillar det jag skriver. Jag är inte främmande för att ha annonsörer på min hemsida. Jag läser flera bloggar varje dag för att hitta inspiration.

Här nedan följer några exempel på de jag följer just nu:
Underbaraclara (bloggar på Amelia.se)
Fastnade främst för hennes fotografier och sedan blev jag kvar. Hon har bra flyt i sitt språk och är frikostig med sin kunskap inom allt från företagande till inredning. 

emmasvintage.se
Emmas har ett eget personligt språk. Hon gillar antikviteter och har inspirerande idéer. Gillar de miljöer hon fotograferar.

Erika Åberg (bloggar hos lantliv.com)
Erika arbetar med byggnadsvård och var med i höstens program "Det sitter i väggarna" tillsammans med Historikern Christopher O´Regan på SVT. Erika visar bilder från sitt fina sekelskifteshus där det pågår ständig restaurering, för att återskapa tidsenligt utseende. Före och efter bilder samt under arbetets gång.

Senast tillkomna på min lista av bloggar är de som läses av mer än 100 000 personer:
Blondinbella.se
Vilken energi! Frikostig med att berätta om sitt företagande som bara växer och växer. En tjej som vågar sats på sina idéer. Gör ofta reklam för sina företag på sin blogg. Frågar sina läsare om råd gällande utseende på produkter innan de ska lanseras.

pernillawahlgren.se
Bra flyt i texten, många bilder, rolig och händelserik läsning. Denna tjej som jag minns från 80-talet har idag många bollar i luften. Musikalartist,  ger ut kokböcker, podcast tillsammans med Sofia Wistam, eget klädmärke och samarbeten med olika företag.


Har ni tips på bloggar? 

2016-02-26 19:14 • Läst 765 gr
Elin
Jag läser inte lika många bloggar som förr men har en hel del jag fortfarande följer. PIONEERWOMAN, lever ett så sjukt annorlunda liv än jag här uppe på nionde våningen. Med vilda mustanger, en boskapsfarm mitt i ingenstans, hemskolar sina barn. TRÄNINGSGLÄDJE, fina bilder, annorlunda recepttips, testar en massa olika träningsformer. JONNA JINTON, tar helt makalösa bilder uppe i Norrland, på skog och norrsken och en massa annat. Om jag skulle rensa ut en massa så skulle dessa bloggar få stanna. =)
2016-02-27 08:10
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09