Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

70 dagars bloggande
I dag firar jag lite med en bild på en rosenbukett. Jag har nämligen bloggat i 70 dagar i dag. Om jag blickar tillbaka så var det ett bra beslut att fortsätta blogga efter 31 januari som var min första "prövoperiod". Den sista veckan har jag känt att nya dörrar har öppnats i min tankevärld och jag ser fler möjligheter med bloggandet som en del av mitt företagande.

Jag har hittat nya bloggare som skriver om saker som jag verkligen gillar och inspireras av att läsa. Jag har hittat en podcast på betterbloggers.se där flera av de bloggare jag följer är med i olika avsnitt och berättar om deras bloggresa. Så värdefulla tips.

Ibland är det lite tungt att hitta inspiration men för det mesta är det riktigt roligt att skriva. Det känns dock fortfarande som att jag trevar mig fram och söker min "identitet" som bloggare. Det är kul att just du läser. Aktiviteten på bloggen har ökat från februaris första vecka då jag hade totalt 25 unika besök till första veckan i mars då det var 50 unika besök. Det vore roligt att kunna lägga iallafall en nolla till det sistnämnda resultatet vid nästa avstämningsdatum som jag har satt till 31 maj.

Jag pluggar 75 % av min tid fram till början av juni. När skolan är slut för terminen så blir det mer fokus på att utveckla företaget. Det ser jag fram emot.

Skriv gärna en rad till mig om dina synpunkter om bloggen, antingen i kommentarsfältet eller via kontaktformuläret.2016-03-10 19:13 • Läst 709 gr
Elin
Bra jobbat med 70 dagar! Det är länge. Otroligt fin färg på rosorna.
2016-03-10 20:09
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09