Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Ändra något litet för att förnya sig själv
Vädret var så underbart, oemotståndligt och inbjudande att jag bara var tvungen att skjuta plugg och inlämningsuppgifter åt sidan och ge mig ut. Naturen visade sig från sin bästa sida. Ljuset var starkt och lite svårt att fotografera i då det reflekterar mot den vita snön men i skuggan gick det dock bättre.
Bär-bilderna ovanför är tagna på samma bärklasar och nästan samma inställning på kameran. Vänstra bilden: bländare 5, slutare 200, ISO 100 förändring i den högra bilden: ändrat slutartiden till 125. Den största skillnaden är att jag har flyttat mig och på den högra bilden har det då hamnat vass i bakgrunden som ger bilden en varmare ton.
Små förändringar som gör stora skillnader.

Vill passa på att tacka Elin för gårdagens bloggtips: jonnajinton.se
Mycket inspirerande!! Jonna Jinton bor i Norrbotten och fotograferar naturen. År 2010 lämnade hon Göteborg och flyttade hon till Grundtjärn i Norrland. Modigt gjort av en då 21 årig tjej. I går skrev hon att hon hittat sitt livs kärlek.... känns som jag kom in i hennes bloggande då det pikade ordentligt. Ska bli kul att läsa bloggen baklänges.
Jag blev så lycklig av hennes bilder att jag beställde fotografiet "Stjärnfödd" i format A4 (pris 199 kr + frakt 30 kr).
Jonnas konstnärskap och webshop gav mig några pusselbitar som jag saknat för att ta nästa steg i mitt företagande. 
Ett bra bloggtips som fick mig att tänka i nya banor. 2016-02-27 17:50 • Läst 794 gr
Elin
Kul att du gillade tipset!
2016-02-29 17:13
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09