Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Fotoprojekt
Den 18 februari skrev jag ett inlägg om min livliga fantasi. Jag berättade om mitt försök att fånga mänskliga uttryck i naturen. Här ovanför visar jag två exempel av bilder som kom med till redovisningen av projektet vid kursen Fotografi, gestaltning och den kreativa processen vid Göteborgs universitet 2013 .
Jag drar mig lite för att grotta ner mig i denna typ av projekt igen för det slutade med att jag letade mänskliga uttryck i naturen så fort jag stack näsan utanför dörren.
Målet med kursen var för mig att ha en utställning, en liten enkel utställning på ett café eller liknande. Jag fick lägga ner de planerna för jag insåg att jag aldrig kunde få ihop tillräckligt med material som jag skulle vara nöjd med. 
Detta var ett tidskrävande fotoprojekt som skulle ta lång tid. Det var ingen rolig upptäckt, till att börja med, men så småningom så lärde jag mig att alla mina fotoprojekt inte behöver gå i mål. Jag kan starta dem och har de inte bärkraft att gå i mål så måste jag finna en framåtdrivande lösning  eller låta projektet vila. Att pressa fram ett resultat är inte en bra lösning. Och helt i onödan var det ju inte för i dag blev två av bilderna dagens bild på min blogg. På så sätt fick ju projektet liv igen men det tog en annan vändning än det var tänkt från början.
Fortsättning följer...(men för tillfället går dessa bilder åter in i arkivet och lägger sig i vila).

2016-02-25 15:27 • Läst 712 gr
Elin
Jag minns när du höll på med detta projekt. =) Jobbigt att jaga motiv på det viset. Jag ska kämpa mig igenom en dag till sen kommer den efterlängtade helgen. Ha det bra!
2016-02-25 21:41
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09