Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Minipauser
Minnet av sommarens bilutflykter då det gavs tid att, när en känsla eller föraning om ett bra motiv kom, bara stanna bilen och kliva ut och börja fotografera. Det är någonting med dessa fotografier från i somras som gör mig lugn. 

Nu sitter jag och pluggar. Då och då kommer jag in i flow då jag kan sitta i upp till två timmar och plugga innan jag känner att jag behöver röra på benen. Men det är mer vanligt att det blir kortare stunder av studier och sedan en paus. Kommer dock inte riktigt till ro, försöker få till bra rutiner.

Utöver den ständigt närvarande uppsatsen får vi olika uppgifter vi skall lösa, enskilt eller i grupp (diskussionsseminarium). Det som känns bäst just nu är att jag har börjat få mer grepp om vad jag ska skriva om i min uppsats. Det är en lång process där det bör ske något litet varje dag. Känslan av att ha avgränsat mig och att jag nu vet vilken riktning jag ska åt känns bra men jag vet att det bara är en tillfällig positiv känsla då jag framöver gång på gång kommer hamna i nya vägskäl där samma känsla av motstånd kommer återkomma. Varför utsätter jag mig då för detta? Jo, för den positiva känslan när jag övervinner motståndet är fantastisk och vinner över känslan av att ge upp.2016-10-07 10:48 • Läst 639 gr
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09