Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Tänk att Ishockey är så givande
I dag var jag och såg Djurgården besegra Luleå med 4-2 på Hovet. Riktigt bra match. Det var många år sedan jag var och såg en hockeymatch senast, om jag räknar bort de dagarna i maj när jag hängde med juniorerna på Russincampen i Norrtälje. 
Jag hamnade nedanför Luleå-klacken och de brölade på riktigt duktigt och hördes betydligt mer än hemma publiken. Det gav en bra stämning. Domaren hette Taskinen i efternamn och fick höra att han levde när han missade en - enligt Luleå-klacken - solklar utvisning "Var inte så taskig, Taskinen".  
När Emma Eliasson gjorde mål skrek Luleå-klacken " Emma till landslaget, cha-la-la-la-la, Emma till Landslaget, cha-la-la-la-la". Emma Eliasson som blev vald till seriens värdefullaste spelare så sent som i våras har ingen plats i Damkronorna. Att alla i publiken klappade händerna när Luleå-klacken sjöng om Emma talar sitt tydliga språk tycker jag.

En annan sak som jag imponerades av var att Djurgården inte bara vann över Luleå som hitintills inte förlorat en enda match under hela säsongen, det var bara 16 spelare i Djurgården mot Luleås 21. 

Totalt antal i publiken var 117 personer. Riktigt dåligt, skärpning Stockholm vi kan bättre än så. Jag kan inte riktigt förstå varför inte fler går och tittar. Det kostade 70 kr i inträde, barn under 12 år går gratis. I pausen fanns det fika med hembakt. Välorganiserat och välkomnande stämning. Jag kommer definitivt gå på hockey fler gånger.

Kameran lämnade jag hemma, ville fokusera på matchen denna gång. Bilden är från Russincampen i Norrtälje.

2016-10-24 00:40 • Läst 566 gr
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09