Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Alla hjärtans dag
Det blev våfflor till brunch i dag. Försöker komma igång med att läsa kurslitteratur. Alltid lite trögstartat men när jag väl är igång så har jag svårt att slita mig. 

Känner ett behov av att rannsaka min studie- och arbetstid, de är i skrivande stund utspridda över alla veckans 7 dagar och både på dagtid och kvällstid. Jag upplever att detta gör mig mindre effektiv.  Så, nu har jag klarlagt för mig själv att det finns ett behov av att strukturera upp studie- och arbetstid. Nu ska beslutet falla på plats och samla på sig allt som skall struktureras. 
Känner ett behov av att skriva en lång lista över allt som behöver fixas; Hemsidan behöver uppdateras, tidsplanering för olika projekt jag vill göra med företaget, skolan och all kurslitteratur som skall läsas, vänner jag vill träffa, möblera om i hemmet så att jag får plats med ett skrivbord, planera inför sommarsemestern.....
...(släpp alla tankar!) jag släpper greppet om tankarna på allt jag vill och borde göra. 
Jag ska bara låta beslutet, att strukturera min tid, falla på plats och låta hjärnan jobba i det undermedvetna med att samla på sig allt som skall struktureras. När tiden är mogen då tar jag en dag för att strukturera upp min tid.

I dag skall jag bara njuta av att inte strukturera och planera för det är faktiskt söndag och alla hjärtans dag. Skickar lite kärlek ut i världen. 

Peace & Love2016-02-14 13:58 • Läst 676 gr
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09