Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Oktober går mot sitt slut
Mörkret sluter sig runt huset, oktober går mot sitt slut. Naturen har snart släppt alla sina frukter och givit iväg all sin färgprakt. Inget, som inte har ett syfte, skall sparas. November nalkas och med den mera mörker, dis, och kyla. Året börjar närma sig det definitiva slutet. Snart kommer december med sitt vita täcke då får naturen äntligen gå till vila.
Inne i mitt varma hem sitter jag och dricka en kopp te och tittar ut genom köksfönstret. Gatlyktornas sken glänser i gatans våta asfalt, en bil åker förbi, sedan är det åter stilla. 

Funderar över min tillvaro som student. Idéhistoria är mitt huvudämne och ibland kan jag drömma om att få vara i en annan tid och följa någon annans liv för en stund för att förstå kontexten de levde i. Jag, med min fantasi, dras lätt iväg in i gamla fotografier och förundras över det ögonblicket som fotografen fångade. Ett ögonblick som blev förevigat men vad hände innan och efter? 

En känsla av tacksamhet över att leva i denna tid just nu, just här, kommer över mig. Under flera år har jag haft en stress inombords. Kanske stressen även kan kallas prestationsångest. Av någon märklig, underbar, anledning börjar den sakta släppa sitt grepp om mig.

Avslut följs, när tiden stått den bi, av vilan som i sin tur ger liv åt det nya att gro.

2016-10-26 21:57 • Läst 700 gr
Mia
Sofi du skriver för härligt ! Du följer ditt hjärta ! Du är stark! Riktigt rolig läsning och vackra fotografier. Jag hoppas vi ses! Mia
2017-05-25 00:48
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09