Start
Blogg
Fotoalbum
Om mig
Kontakt

Ett paket
I går kom ett efterlängtat paket. Ett fotografi beställt från jonnajintonshop.se

Omsorgsfullt inslaget i vackert silkespapper med ett fint kort. 
När det kommer till att köpa konst så ska man alltid följa sin egen personliga smak, tycker jag. I mina ögon är Jonna Jintons bilder fotokonst när det är som vackrast. Hennes motiv är från de norrländska naturen i västernorrland där har jag spenderat flera somrar och jular både som barn och i vuxen ålder. Den norrländska naturen är för mig både rogivande och obeskrivligt vacker. Jonna Jinton är mycket skicklig på att fånga ljuset, hennes bilder väcker bortglömda minnen till liv hos mig.
 
Jag har själv länge tänkt tanken att starta upp en webshop och sälja mina fotografier men jag har haft svårt att veta hur jag skall prissätta. Nu känner jag att det är bättre att starta ett projekt och sedan korrigera efter hand i stället för att stå kvar och fundera i all evighet utan att ha testa sina idéer. Nu tänker jag :är det inga större ekonomiska utlägg utan  "bara" min tid jag skall investera då är det definitivt värt att prova idén. 
Nu jobbas det bakom kulissen ska ni veta. Jag ska försöka berätta här hur det går och hur jag tänker under processens gång. 

På tisdag ska jag leta fram en passande ram och passepartout till min nya fina Jonna Jinton bild, fram tills dess är det färdigställande av två inlämningsuppgifter och tjejmiddag som står på schemat.
2016-03-05 14:38 • Läst 705 gr
Jonna
Åhh....tack för det här fina inlägget! Det värmde i hjärtat att läsa att du blev nöjd med fotot. Tack fina du <3 Och det låter spännande med en webshop. Go for it!
2016-03-08 13:32
Elin
Trevligt med paket och ännu trevligare med övergång från fundering till handling. =)
2016-03-06 17:14
 
 
2020 © Lind Foto & Formgivning | Uppdaterad 2020-04-09